ISO/TR 24371:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٨ سبتمبر ٢٠٢٥

Financial services — Natural person identifier (NPI) — Natural person identifier lifecycle operation and management

ملفات الوثيقة ISO/TR 24371:2025

الإنجليزية 103 صفحات
الإصدار الحالي
274.18 USD

مجال الوثيقة ISO/TR 24371:2025

This document provides an overview of regulatory, business and best practice risk mitigation specifications that apply to the implementation, operation and governance of natural person identifier (NPI) policies, procedures and mechanisms necessary to support the lifecycle of all NPIs.

The purpose of this document is to provide the basis for the development of one or more international standards related to the safe creation, use and management of NPIs with maximum global interoperability.

For the structure of the NPI, see ISO 24366. For reference, ISO 24366 specifies a machine-readable, unambiguous NPI and the relevant reference data to uniquely identify the natural person relevant to any financial transaction rather than the personal identifying information.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 9241-171:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of human-system interaction — Part 171: Software accessibility
ISO 21557:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Mining — Mining methods — Classification and specification
ISO 8347:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Measurement procedures associated with the chain of custody in native tropical forest management areas
ISO 37306:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Liquid petroleum products — Determination of distillation characteristics at atmospheric pressure — Micro-distillation